pijl

Projectinformatie

Wieringerwerf Plaza bestaat uit degelijke, nieuw te bouwen moderne opslagunits. Wieringerwerf Plaza is gelegen op een fraaie locatie! De centrale ligging nabij diverse uitvalswegen en de goede bereikbaarheid vormen specifieke vestigingsfactoren die gunstig zijn voor dienstverlenende bedrijvigheid en opslagmogelijkheden. 
De opslagunits hebben een Bruto Vloer Oppervlak (BVO) vanaf 39 m².  Hierdoor zijn ze zowel zakelijk als privé de juiste keuze, zeker in combinatie met de perfecte ligging. De units krijgen géén gasaansluiting. Zoals past in de huidige tijd, ze worden gasloos opgeleverd. Wieringerwerf Plaza is ook bijzonder kansrijk als belegging, indien u de opslagunit wenst te verhuren.

  • centraal gelegen nabij de autosnelweg A7
  • goede ontsluiting op industrieterrein de Stek
  • mooi complex met 66 units
  • inclusief afsluitbaar hekwerk

 

 

WieringerwerfPlaza

Verkoopinformatie

In Wieringerwerf wordt weer gebouwd, en hoe! Voor de ondernemers en particulieren met behoefte aan extra werk- of opslagruimte wordt binnenkort aangevangen met de bouw van een mooi complex met opslag units in Wieringerwerf-Zuid. 
Aan de Medemblikkerweg 6 C komen 66 units vanaf 39 m² BVO. 
De units hebben een betonvloer, worden geheel geïsoleerd en zijn toegankelijk via een grote overheaddeur van 4 x 4 meter, zodat divers gebruik mogelijk is. 

 

De koopsom van de opslag units is vrij op naam, exclusief BTW. 
In de koopsom zijn de volgende kosten begrepen:

  • De notariskosten inzake splitsing en levering-/ eigendomsakte.
  • De kosten van de kadastrale registratie en in meting.
  • Bouw- en legeskosten van de gemeente.   

In de door de koper getekende koop-/aannemingsovereenkomst  (KAO) kan, indien nodig, een voorbehoud van de te verkrijgen financiering worden opgenomen voor de duur van maximaal zes weken. Informeer tijdig vóór ondertekening van de KAO of de aankoop financieel haalbaar is. Dit voorkomt teleurstellingen. De notaris controleert het volledige proces omtrent de splitsing en juridische levering van de units. De getekende koop-/aannemingsovereenkomst wordt door de makelaar bij de notaris aangeleverd, waarna die de levering aan de kopers voorbereidt.